Panelundersökningar

Panelundersökningar

Panelundersökningar är ett effektivt sätt för er att skaffa bättre och djupare förståelse av vad kunderna egentligen tycker om ert företag, produkt eller tjänst. Med denna metod får ert företag en god möjlighet att ta reda på vilken riktning ni bör ta för att tillgodose era kunders behov och förhindra eventuella problemområden.

Så arbetar vi med panelundersökningar

Exquiro har en egen panel (Exquiro-panelen). Den administreras i samarbete med Cint som tillhandahåller den tekniska plattformen (CPX) för panelen. För mer information om Cint, besök deras hemsida här.
Medlemmarna i Exquiro-panelen deltar kontinuerligt i Internetbaserade enkäter där aktuella frågor inom olika områden ställs.

Panelundersökningar med unika panelmedlemmar

När vi på Exquiro genomför webbundersökningar kan vi, om vi önskar, dra urval från samtliga personer inom ramen för Cints paneler, dvs. inte enbart från vår egen Exquiro-panel. Idag finns det ca 4 500 paneler i Cints plattform över hela världen, varav drygt 110 paneler i Sverige. Totalt består de svenska panelerna av ca 500 000 unika panelmedlemmar.
Den stora fördelen man får som köpare är att man på detta sätt från en och samma plattform kan nå flera olika paneler för att få en så stor bas av panelister som möjligt att dra sina urval ifrån.

Kontakta oss om panelundersökningar

Kontakta oss idag för mer information om hur vi jobbar med panelundersökningar.